Karszalag az ünnepekre?

Minden kiegészítőt beszereztél már az ünnepekre?
A karszalagokról se feledkezz meg!

Az év végi időszak nemcsak a családi körben való ünneplésről szól: a barátokkal is jólesik összejönni, legalább egy buli erejéig. Ha szeretnéd a karácsonyi és/vagy szilveszteri partit még emlékezetesebbé tenni, gondoskodj a csapat egyen-karszalagjairól is!

Akár céges karácsonyi fogadásra készültök, akár a baráti társaságoddal vagy rokonságoddal búcsúztatnád az óévet egy nagyszabású buli keretében, karszalagot mindenképp szerezz be a mulatsághoz! A rendezvények egyre népszerűbb kiegészítője ugyanis amellett, hogy jól mutat, praktikus célokat is szolgál.

Olvasd el alábbi bejegyzésünket, és tudj meg többet!

Mutasd meg, ki(kkel) vagy!

Ha kicsit felöntesz a garatra a buli hevében, és hirtelen azt sem tudod, ki fia-borja vagy, valószínűleg az aktuális rendezvénnyel és a társaságod tagjaival kapcsolatosan sem tudsz érdemi infóval szolgálni azoknak, akik szívesen segítenének neked visszatalálni a „csordába”.

Egy feltűnő mintákkal ellátott, egységes karszalag adatok hiányában is nagyban megkönnyíti a beazonosítást, így garantáltan nem hagyjátok el egymást a többiekkel a dübörgő tömegben sem. Természetesen ezek az előnyök szolidabb eseményeken, szakmai jellegű konferenciákon is kapóra jönnek, és a szervezőket is segítik az eligazításban.

Ha szeretnél tájékozódni a különböző típusú karszalagokról, melyeket forgalmazunk, weboldalunkon számos érdekes és hasznos információt találsz termékeinkről, és a karácsonyi/szilveszteri mintákból is kedvedre válogathatsz.

Keress minket – segítünk az ünnepekre hangolódni!