Az ajánlathoz ingyenesen látványtervet is csatolunk!

Egyedi igények kiszolgálására speciális karszalagokat is gyártunk, forgalmazunk. A speciális termékek áraira minden esetben személyre szabott, egyedi ajánlatot adunk. Az árakról érdeklődj elérhetőségeinken vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot!

Rendelj speciális karszalagot, csuklópántot a +36.20.344.24.45 telefonszámon vagy kérj ajánlatot e-mailen vagy az ajánlatkérő űrlapon keresztül!

Speciális karszalagok közé tartozik a full color feliratozású tyvek karszalag. Erről a Feliratozás, logózás oldalon tudhatsz meg többet.

Gyermek karszalagok

Nyaraláskor, kiránduláson vagy bármilyen rendezvényen fontos az elővigyázatosság, ha gyermekekről van szó. A karszalagon olvasható a gyermek neve és a szülő, kísérő telefonszáma. Egyedi design, biztonságos viselet, sorszámozott, vízálló, tyvek karszalag.

Vonalkódos karszalagok

A biztonság és a speciális jogosultságok követése a legfontosabb? Válaszd a vonalkóddal ellátott karszalagjainkat! A vonalkódon kívül a különböző színek is segítenek az azonosításban. A fehér felületre kerül a vonalkód. A vonalkód mellett felirat és logó is megjeleníthető. A vonalkóddal ellátott karszalagok 25 mm szélesek.

Kórházi karszalagok

A kórházak részére költséghatékony megoldás lehet a tyvek karszalagok használata. (17 alapszín) Feliratozható, logózható, akár vonalkóddal is ellátható, de alkoholos filccel is rá lehet írni a szükséges adatokat. Kényelmes viselet. Sorszámozott, vízálló, roncsolódás nélkül el nem távolítható. Természetesen kifejezetten kórházak részére gyártott csuklópántokat is forgalmazunk különböző méretben, színben, kivitelben.

Keress bennünket és segítünk!

E-mail | info@karszalagexpressz.hu
Telefon | +36.20.344.24.45 vagy  +36.20.968.34.58

Kérj árajánlatot!

Töltsd ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot, és (munkaidőben) 1 órán belül elküldjük az ajánlatunkat e-mailben.

    Az űrlap használatával elfogadom a személyes adataim tárolásával és kezelésével kapcsolatos adatvédelmi elveket.

    “A karszalagok tökéletesen megfelelnek annak, amilyet szerettünk volna, nagyon köszönjük! Továbbá köszönöm az események nyomon követését és a rugalmasságot!”

    Sándor Kitti