Regisztráció, vásárlás

A karszalagexpressz.hu webáruházban történő regisztráció során személyes adatait, a szállítási és számlázási címeket kell megadnia. Adatait bizalmasan kezeljük.

Szállítási cím

Az itt megadott címre szállítja a futárszolgálat a webáruházon keresztül megrendelt karszalagokat. A telefonszám megadása kötelező, hogy szükség esetén a futár el tudja érni Önt, ha bármilyen kérdés merül fel a szállítással kapcsolatban.

Számlázási cím

Az itt megadott címre állítjuk ki a megrendeléshez kapcsolódó áfa-s számlát, melyet a csomaggal együtt küldünk el az ön részére. A regisztráció során feliratkozhat a hírlevelünkre!

Rendelés menete

Válassza ki a menüsorból a megrendelni kívánt termék típusát – tyvek, plastic, stb.
A típus kiválasztása után a képernyőn megjelennek a kiválasztott típusba tartozó termékek. A különböző termékek képei alatti RÉSZLETEK gombra kattintva bővebb információkat olvashat a kiválasztott termékről, valamint a KOSÁRBA gombbal a virtuális kosarába is itt teheti a terméket. Válassza ki a megrendelni kívánt színt vagy mintát és utána a darabszámot.

Felülnyomás, feliratozás

A karszalagok feliratozása, logózása minden esetben e-mailen történő egyeztetéssel működik. A készített látványterv elfogadása után kezdjük a nyomtatást. A nyomtatás költségeiről a vásárló pontos, teljes körű ajánlatot kap.

Áru átvétele

A karszalagexpressz.hu webáruházban megvásárolt termékeket csomagszállítóval szállítjuk ki. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Kiszállítás az ország teljes területén

A szerződött szállító partnerünk segítségével, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül tudjuk az átvételt biztosítani. Partnerünk munkanapokon 8.00 és 17.00 között vállalja a termékek kézbesítését, melynek az adott napon belüli pontos időpontjára, sajnos nincsen ráhatásunk. Csomagszállító partnerünk a Transoflex. A kiszállítás költsége 1500 Ft+Áfa/csomag. Ettől eltérő esetben írásban tájékoztatjuk az árról.

Szállítási feltételek, határidők

Szállítási határidő a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül, egyedileg feliratozott termékek esetén 2-6 munkanap, de minden esetben előre egyeztetett határidőig. Korlátozott darabszám esetén a készlet erejéig.

Fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés | Online rendelés leadásakor a megrendelés elküldése során módja van azonnali bankkártyás fizetésre, a Barion biztonságos felületén keresztül. Fizetéskor ügyeljen arra, hogy a megrendelés során megadott számlázási név és a bankkártya tulajdonosa megegyezzen.

Utánvétes fizetés | A kiszállítási címen fizeti meg a termék vételárát szállító partnerünk alkalmazottjának. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerül sor.

Banki átutalás | Lehetősége van banki átutalásos fizetésre, ebben az esetben, a megrendelés szerinti végösszeget a számlaszámunkra ERSTE 11600006-00000000-57019341 várjuk. Banki átutalás igénybevétele esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

Cégadatok

  • Cégnév: Ticketservice Bt.
  • Székhely: 5540 Szarvas, Tessedik S. u. 43/1.
  • Képviselő neve: Klimaj Zoltán
  • Elektronikus levélcím: info@karszalagexpressz.hu
  • Adószám: 21907043-2-04
  • Számlavezető pénzintézet: ERSTE 11600006-00000000-57019341